Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

Νοέ 20, 2023 | Ανασκόπηση Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, έγινε η εκλογή του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, σε ομιλία που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη, αλλά και τη βοήθεια που παρείχαν στο έργο του Συνδέσμου. Ευχαρίστησε επίσης, τη Γενική Διευθύντρια, κα Μερσίνα Ισιδώρου, το νομικό σύμβουλο, κ. Σταύρο Λεπτό και τον Εκτελεστικό Γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Αντώνη Φραγκούδη καθώς και την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων για την αμέριστη συμπαράσταση και διαχρονική στήριξη της.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών απαρτίζεται από τους Γιάννη Μισιρλή – Πρόεδρο, Δημήτρη Ασσιώτη – Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντώνη Κακουλλή – Αντιπρόεδρο, Μάρκο Χριστοδούλου – Αντιπρόεδρο, Σάββα Γεωργιάδη – Γραμματέα, Πανίκο Λειβαδιώτη – Ταμία, καθώς και τα μέλη Μιχάλη Ζαβό, Θεοφάνη Θεοφάνους, Νικόλα Κάρουλλα, Λευτέρη Κωνσταντίνου, Παντελή Λεπτό, Γιάννο Πίπη, Σόφη Χαραλάμπους, Άντη Χατζηαδάμου και Γιώργο Χρυσοχόο.